Ideer til ferien

Her kan i få ideer til en dejlig campingferie helt tæt på sand, strand og vand.

  • Vikær Strand Camping lige ud til Lillebælt er en campingplads helt tæt på vandet. Med egen børnevenlig sandstrand og storslået natur er campingpladsen ideel for naturelskere og børnefamilier. Fiskeri er i højsæde, og pladsen har sin egen bådplads og bådslip. Fra vores lange badebro kan der fanges krabber og andet godt fra havet.
  • Hytteferie er populært på Vikær Strand Camping. Vi har to forskellige slags feriehytter: 9 luksushytter og 20 standardhytter – alle med egen terrasse og udsigt over vandet, så her er flere muligheder, hvis leje af værelse eller hytte ønskes.
  • Campingpladsen ligger i naturskønne omgivelser der giver gode muligheder for udflugter og oplevelser for hele familien. Her er alt lige fra rideture på ponyer, til cykelture og vandreture i skoven og langs vandkanten. Her er aktiviteter og en masse sjov for børn, og shopping for voksne i de hyggelige og gamle byer Haderslev og Aabenraa der ligger tæt på campingpladsen.
  • Er du til billig camping, har vi altid flere gode tilbud.

Der er ingen grund til ikke at komme forbi, og vi glæder os til at byde jer velkommen på ferie i SønderjyllandStrandcamping er lige storslået hver gang.

Kontakt

+45 74 57 54 64
info@vikaercamp.dk

Adresse

Dundelum 29
6100 Haderslev

Links