Pressen skriver

Flere aviser har fortalt vores historie om at skifte livet i København ud med tilværelsen på en campingplads i Sønderjylland.

Læs uddrag fra artiklerne her eller klik ind på avisernes hjemmesider og læs hele historien.

Jydske Vestkysten skriver

“Fra direktionsgangene i nogle af landets største virksomheder i København til indehavere af en campingplads i Diernæs. Sådan har tilværelsen udviklet sig for det 33-årige par, Liselotte Rysz og Henrik Rømer Bro, der arbejdede som henholdsvis HR-chef og direktionsassistent i København, indtil de for nylig slog sig ned som indehavere af Vikær Strand Camping i Diernæs.”

http://www.jv.dk/artikel/1330242:Haderslev–Ungt-par-skifter-topjob-ud-med-camping

Berlingske skriver

“Det lignede et tegn. Det var februar. Der var is og sne på vejen. En sort Audi A4 Avant bevægede sig efter knap 300 kilometers kørsel fra København ad de sidste smalle sønderjyske biveje mod sit endelige mål. Bilen var ikke udstyret med vinterdæk. Vejen svingede, Audien gjorde ikke. Den kom i skred. Det var ikke for alvor dramatisk. Snarere komisk. Bilen lystrede ikke og gled langsomt, nærmest i slowmotion, ind i et vejtræ. Her sad Audien fast.”

http://www.b.dk/nationalt/noget-der-bare-er-for-langt-udehttp://www.b.dk/nationalt/udvandrerne-0

Kristeligt Dagblad skriver

“I et gammelt kladdehæfte genfandt 33-årige Liselotte Rysz og Henrik Rømer Bro deres drøm om den hverdag, de helst ville have. Så hev de deres københavnske karriereliv op med rode og købte en campingplads i Udkantsdanmark. Der er langt til Dundelum. Selv når man er et stykke uden for Haderslev i noget af det, der betegnes Udkantsdanmark, skal man videre ud af et mylder af småveje, inden man finder den lille by med det pudsige navn – og dermed også Vikær Strand Camping”


http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/470840:Danmark–Der-er-da-dem–der-kalder-os-vanvittige

Der Nordschleswiger skriver

“Seit 2012 leiten Liselotte Rysz und Henrik Bro den Campingplatz Vikær am Strand von Djernis. Er ist einer der schönsten Campingplätze im Land. Dort weht auch als Qualitätszeichen die ‘Blaue Flagge’.”

Der Nordschleswiger 9. juni 2013

Kontakt

+45 74 57 54 64
info@vikaercamp.dk

Adresse

Dundelum 29
6100 Haderslev

Links